Skip to Store Area:

Goldbergh Skibroek online kopen

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Waterdicht, warm, stijlvol


Om een Goldbergh ski-outfit compleet te maken, heb je naast een jas natuurlijk een Goldbergh skibroek nodig. Vereiste is dat de broek waterdicht moet zijn, warmte moet bieden, goed moet aansluiten en een mooi uiterlijk moet hebben. Nou daar hebben ze bij Goldbergh wel aan gedacht! Wij kunnen u garanderen dat alle Goldbergh skibroeken aan uw eisen voldoen. Veel skibroeken zijn voorzien van een sneeuwvanger, waardoor het niet mogelijk is dat er sneeuw aan de binnenkant van uw broek komt. Daarnaast is iedere Goldbergh skibroek voorzien van meerdere zakken waar gemakkelijk kleine dingen in opgeborgen kunnen worden.

Een Goldbergh skibroek is gemaakt van duurzame materialen, wat zorgt voor een lange levensduur. Aan de binnenzijde is comfortabel materiaal verwerkt, wat ervoor zorg dat de broek lekker zit. De onnavolgbare pasvorm en elegante, sexy look maken de Goldbergh skibroeken al jaren ongekend populair in Nederland en ver daarbuiten. De designer van het bekende wintersportmerk heeft nu ook de ideale athleisure collectie ontworpen; een eigentijdse mix van trainen, bewegen en leven, met daarin een prominente rol voor de ultieme pants. Prachtig voor de wintersport! De basis van het kleurenpalet is zwart en wit. Aangevuld met antraciet en donkerblauw. Zachte pastels als blush, soft neon yellow en mist zijn ook vertegenwoordigd en als mooie tropische aanvulling, de floral print in zwart wit tinten.

 Goldbergh skibroek online kopen? Wacht niet te lang, want de collectie vliegt de deur uit! Zie hier alle Goldbergh skikleding.