Als je op wintersport gaat met je vrienden wil je natuurlijk dat iedereen jullie herkent een ook dat jullie elkaar makkelijk kunnen vinden op de piste. Maar zorg je nou dat je opvalt als groep? Dit artikel geeft je aantal tips om op te vallen als vriendengroep.

Felle kleuren
Een makkelijke manier om goed op te vallen op de piste is natuurlijk door allemaal dezelfde of verschillende felle kleuren jassen te dragen, wanneer je dan op de piste bent is het makkelijker om elkaar goed te vinden. Het enige nadeel van felle kleuren jassen of broeken is dat de kans betstaat dat andere mensen ook dezelfde kleur of jas dragen waardoor het alsnog lastig wordt om elkaar te vinden. Je kunt ook afspreken om allemaal een kledingstuk te kopen in een bepaalde kleur waardoor je elkaar wel goed kan vinden en dat iedereen kan zien dat jullie bij elkaar horen. Een ander nadeel is dat je misschien door de felheid juist niet meer naar elkaar wilt kijken omdat jullie elkaar verblinden.

Bijzondere kleidingstukken
Ook een leuke manier om op te vallen en elkaar goed te vinden is door het dragen van bijzondere kleidingstukken. Denk dan bijvoorbeeld aan een kleurrijke boa of een dierenpak. De kans dat andere mensen dat op de piste zulle dragen is erg klein en tenslotte is het ook erg grappig om als vriendengroep verschillende pakken aan te doen in een bepaald thema, zo steel je ook de show in de apres ski. Maak selfies van jullie te gekke outfits en deel ze met je vrienden.

Bedrukte kleding
Door kleding te laten bedrukken met een originele tekst of afbeelding kun je elkaar gegarandeerd vinden. Je kunt bijvoorbeeld op jassen, broeken, sjaals en sweaters bedrukken met een leuke tekst of afbeelding. De originaliteit zal ervan af spatten omdat je niemand anders zult vinden met een costum gemaakt kledingstuk en tevens is het ook erg praktisch op de piste.

Wanneer je met vrienden om vakantie gaat is dit dus een erg leuk idee om toe te passen om zo jullie vakantie onvergetelijk te maken. Ook voor grote groepsreizen of familie-uitjes kunnen deze verschillende opties de uitkomst zijn om zo op een snelle en makkelijke manieren iedereen te kunnen vinden die bijvoorbeeld aan het skiën is of in een grote ruimte staat. Bedrukte kleiding hoeft tevens niet alleen praktisch te zijn op wintersport maar kan in elke groepsgelegenheid een handige oplossing zijn.