Skip to Store Area:

Perfect voorbereid op wintersport

woensdag 25 april 2018 12:04:45 Nederland

Het is van belang dat je goed voorbereid de kou opzoekt. Zeker omdat wij het in Nederland minder gewend zijn. Via dit artikel willen we je laten zien wat je allemaal geregeld moet hebben voordat je op wintersport gaat, en wat je moet hebben nagekeken. Zo ga je veilig en goed voorbereid op pad en kun je ervoor zorgen dat je ook weer veilig thuiskomt.

De auto
Het is allereerst van belang dat jij ervoor zorgt dat je auto een wintercheck heeft gehad. De meeste mensen gaan namelijk ook met de auto op wintersport. Dit omdat je dan nog vrijheid hebt om wat verder van je huisje af te gaan skiën en andere dingen te doen. Het is juist vervelend als je auto er onderweg mee stopt, of dat je er andere problemen mee krijgt. Zorg er dus voor dat hij gecheckt is in de garage.

Je ski’s en snowboard
Het is ook van belang dat je ski’s goed onderhouden, dus in topconditie zijn voordat je de piste afgaat. Het is van belang dat ze op tijd en met de juiste wax worden behandeld, anders merk je dit tijdens het skiën. Ook voor een snowboard is het van belang dat de onderkant goed gewaxed is voor een optimale ervaring.

Je jas
Jouw jas zorgt ervoor dat je lekker warm blijft terwijl je van de piste afgaat. Zeker in de kou en sneeuw is het van belang dat je jas goed water en wind dicht is. Daarnaast is het belangrijk dat je jas goed om je heen zit en je niet te veel ruimte hebt in je jas. Want als er te veel ruimte zit dan is de kans groot dat de wind en de sneeuw eronder en tussen kunnen komen. Zo wordt je sneller koud, en zal je minder lang plezier hebben in het wintersporten. Dus ga op zoek naar goede winterjassen.

De accommodatie
Zorg ervoor dat je jouw accommodatie ruim van tevoren uit hebt gezocht, zodat je genoeg tijd hebt om te kijken wat er allemaal te doen is in de omgeving. Het is het beste als je een appartement of een hotel in de buurt van de skipiste kan huren. Deze zijn echter snel weg, dus zorg ervoor dat je op tijd zoekt. Dit scheelt je enorm veel tijd, aangezien je niet lang hoeft te reizen naar de skilift. Tevens is het fijn dat je na het skiën nog met heel je uitrusting hoeft te sjouwen naar huis.

Lees meer & geef een reactie
Reacties | Bericht geplaatst in 0 door Winter-Geest

Inpaklijst voor een wintersport vakantie

woensdag 25 april 2018 12:00:28 Nederland

Het kan nog wel eens voorkomen dat je enkele dingen vergeet voordat je op vakantie gaat, dat is ook helemaal niet zo gek. De periode voor je vakantie kan stressvol zijn in verband met de vele zaken die je dient te regelen. Dit artikel geeft je enkele tips voor het inpakken zodat je hiermee niet tegen problemen aan loopt.

Papieren en geldzaken
Het ligt er natuurlijk aan of je met het vliegtuig of met de auto naar je wintersport bestemming gaat. In het geval dat je met de auto gaat dien je vanzelfsprekend een kentekenbewijs mee te nemen. Ook ligt het aan het land of een ID-kaart genoeg is of dat je een paspoort mee dient te nemen. Indien je buiten de EU op wintersport gaat dien je een paspoort mee te nemen, in dit geval kan een kredietkaart aanvragen ook erg handig zijn. Je kan namelijk niet op iedere locatie met een normale betaalpas betalen. Zo vermijd je dat je met veel contant geld rond moet lopen.

Kleding
Op het gebied van kleding is het bij wintersport erg belangrijk dat je het niet te koud krijgt. Een goede manier om dit tegen te gaan is door gebruik te maken van het 3-lagen systeem, met een onderlaag, middenlaag en tussenlaag. Buiten het 3-lagen systeem dien je natuurlijk ook aan andere dingen te denken, onder andere:
• Skihelm
• Sneeuwbril
• Hand- en voetwarmers
• Goede handschoenen
• Sneeuwschoenen
• Thermo-ondergoed
• Dikke skisokken

Natuurlijk kan je jezelf nog beter uitrusten voor een wintersport vakantie, de basis is echter het bovenstaande. Het hangt er van af hoe koud het wordt op je wintersport locatie, indien het daar erg koud is kan het verstandig om in plaats van een reguliere winterjas een ski-jas aan te schaffen voor betere bescherming tegen de kou.

Verder handig
Buiten dat je jezelf goed dient te kleden voor je wintersport kan het ook handig zijn om enkele van de volgende zaken mee te nemen:
• Camera
• Telefoon opladers
• Adapters, niet in ieder land gebruiken ze dezelfde stopcontacten als in Nederland
• Batterijen
• Boeken / E-reader voor onderweg of als je even rust wilt
• Toiletgerei
• Genoeg eten/drinken voor onderweg
• Skistokken/Ski’s/Snowboard voor als je deze zelf meeneemt

Buiten dit zijn er natuurlijk nog veel meer items die verstandig zijn om mee te nemen, vaak hangt dit af van je eigen voorkeur. Het kan vaak verstandig zijn om zelf een paklijst te creëren zodat je zeker bent dat je alles wat je echt mee wilt hebben daadwerkelijk mee hebt.

Lees meer & geef een reactie
Reacties | Bericht geplaatst in 0 door Winter-Geest

Hoe kan je jezelf goed kleden voor een wintersport vakantie

woensdag 25 april 2018 11:55:09 Nederland

Ga jij dit jaar voor één van de eerste keren op wintersport? Dan is het verstandig om nog even goed na te gaan welke kleding je mee gaat nemen. Wellicht is het zelfs nodig om extra kleding bij te kopen speciaal voor de wintersport vakantie. In dit artikel leer je wat meer over hoe je jezelf passend kleedt voor een ski/snowboardvakantie.

Ondergoed
Op het gebied van ondergoed is het belangrijk dat het ondergoed de lichaamswarmte vasthoudt maar alsnog enig lichaamsvocht afvoert naar de volgende laag kleding. Merinowol is een aangeraden stof voor ski-ondergoed. Katoen is in ieder geval zeker niet aan te raden!

Tweede laag
Als tweede laag is het aan te raden om te kiezen voor een isolerende pully of een dik vest. Zorg er daarbij wel voor dat het materiaal, net zoals bij het ondergoed, goed ademt. Zo vermijd je dat je veel gaat zweten tijdens je wintersport (wat totaal niet fijn is en bovendien behoorlijk kan gaan stinken) en alsnog geen last hebt van weer en wind.

Eventuele derde laag
Wellicht is het erg koud op je wintersport bestemming, dan kan het verstandig zijn om nog voordat je jas aantrekt een tweede vest of pully aan te trekken, het is vanzelfsprekend totaal niet fijn als je het te koud hebt tijdens het skiën of snowboarden, dat creëert niet de geweldige ervaring die je bij wintersport dient te hebben.

Buitenste laag
Het is verstandig om met de buitenste laag (en de eventuele derde laag) eerst even te kijken naar de weersverwachting. Wordt er geen ernstige kou verwacht? Dan is het wellicht genoeg om een goede winterjas in de vorm van één van de verscheidene Tenson jassen voor heren te dragen. Is het in jouw skigebied een stuk kouder? Dan is het misschien wel handig om je wat beter te kleden. Denk daarbij aan een skijas of zeer dikke winterjas. Het blijft belangrijk dat deze goed tegen weer en wind kunnen, maar ook een isolerende werking hebben.

Broek
Vooral bij snowboarden (maar ook in het algemeen) is het verstandig om een goede broek te hebben met een wind- en waterdichte werking. Als snowboarder ga je al snel in de sneeuw zitten om je snowboard goed aan te kunnen trekken, je wilt natuurlijk geen natte kleding of benen hebben.

Verdere uitrusting
Buiten deze kleding is het verstandig om aan de volgende zaken te denken:
• Ski-muts
• Ski-helm
• Goede handschoenen
• Goede sokken
• Zonnebrand
• Sjaal
• Ski-bril of zonnebril

Lees meer & geef een reactie
Reacties | Bericht geplaatst in 0 door Winter-Geest

Hoe kom ik weer tot leven na de après-ski?

woensdag 25 april 2018 11:48:50 Nederland

Tijdens de wintersport zal het voorkomen dat je flink doorhaalt na het skiën. Doe dit een aantal keer en je lichaam is na jouw wintersportvakantie heel erg gebroken. Wil je je lichaam meer energie geven probeer dan een detox kuur. Deze kuur is speciaal ontwikkeld om je lichaam te ontgiften. Hier een aantal tips die je gaan helpen weer helemaal de oude te worden.

Detox kuur
Al die drankjes hebben je lichaam en lever zuur gemaakt. Het is belangrijk dat deze zuren weer uit je lichaam komen. Dit gebeurt door het drinken van bijvoorbeeld groene thee of water. Het vocht wat je binnenkrijgt helpt je lichaam om deze stoffen af te voeren. Bouw voordat je begint met een kuur langzaam maar zeker af van vlees brood en vleeswaren. Ook cafeïne en alcohol moet je laten staan. Zorg ervoor dat je teruggaat naar twéé maaltijden per dag en eet alleen maar groenten en fruit. Zorg ervoor dat je deze kuur doet als je nog vrij bent van werk en school zodat je er rust voor hebt. Eventueel zijn hier ook extra detox pillen voor.

Ga sporten
Je hebt in de tijd dat je aan het wintersporten was ook veel aan sport gedaan. Je lichaam is hier nog aan gewend en wil dat graag verder doorzetten. Dus ga weer hardlopen, of door met de teamsport die je al deed. Als je hiermee door gaat zal je de overtollige kilo’s die je hebt opgebouwd. Mocht je nog niet echt verschil merken kun je ervoor kiezen om extra te gaan sporten. Train je bijvoorbeeld maar één keer in de week met je team, ga zelf dan een andere dag hardlopen of naar een sportschool. Door vaker te trainen zullen je spieren sneller gaan herstellen en zal je jezelf ook weer sneller fit voelen.

Doe een weekend rust aan
Zorg ervoor dat je het eerste weekend na je wintersport lekker rustig aan doet. Ga niet verder als een gek lopen zuipen, maar hou het bij een of twee glazen. Dit zorgt ervoor dat je lever langzaam zich kan herstellen van de grote hoeveelheid alcohol die jij tijdens je wintersportperiode hebt genuttigd.

Ga wandelen na het eten
Het wandelen verbeterd niet alleen je conditie, het zorgt er ook voor dat je ervan afvalt. Als je dit 5 tot 6 keer per week doet zal het helpen met het verwijderen van de extra kilo’s.

Lees meer & geef een reactie
Reacties | Bericht geplaatst in 0 door Winter-Geest

Huidverzorging in de winter

woensdag 25 april 2018 11:46:31 Nederland

Je huis krijgt in de loop van de jaren aardig wat te verduren blauwe plekken, schaafwonden, brandwonden enzovoort. In winter heeft je huid het ook aardig zwaar te verduren door de kou en scherm winterwind kan je huis snel uitdrogen en scheuren en barsten. Dit artikel geeft je een aantal tips om ervoor te zorgen dat ook in de winter je houdt sterk en gezond blijft.

Hydrateer je huid
Tijdens de winterse tempraturen is het belangrijk dat je goed je huis blijft hydrateren. Door je huid goed te hydrateren voorkom je dat het uitdroogt en mogelijk gaat scheuren en barsten. Er verschillende middelen op te markt die zorgen voor vochtinbreng in de huid, een van deze producten is argan olie. Argan olie is een olie die gebaseerd is op natuurlijk olie en zal daardoor je huid niet vettig maken. Door het op te brengen wanneer je naar buiten gaat en voordat je gaat slapen zorg je ervoor dat je huid voldoende gehydrateerd blijft tijdens de koude winterdagen. Vergeet dus ook zeker niet om argan olie mee te nemen wanneer je op wintersport gaat.

Verzorg je haar
Haar verzorging is vooral voor de dames een belangrijk punt in de winter. Door droog haar krijg je sneller gespleten haarpunten, ruw haar, breekbaar haar en krijg je snel klitten. Al deze dingen zijn voor dames maar ook onbewust voor mannen een probleem. Al deze dingen kun je voorkomen door je haar voldoende te verzorgen tijdens de winter. Door je haar niet dagelijks te wassen zorg je ervoor dat het haar vochtig blijft en niet uitdroogt, wanneer je wel dagelijks je haar wilt wassen zoek dan een shampoo speciaal voor droog haar. Wanneer je haar nat is kun je ook beter even binnen blijven en wachten totdat het volledig is opgedroogd, door met nat haar naar buiten te gaan bevriest het sneller en is de mogelijkheid dat het afbreekt een stuk groter.

Een verraderlijke zon
De zon op wintersport is erg verraderlijk. Doordat het koud is denken veel mensen dat de zon je geen kwaad kan doen, niets is minder waar de zon is vaak juist veel sterker op wintersport. Dit komt vooral doordat je, wanneer je aan het skiën bent vaak hoger zit en dus dichter bij de zon bent het uv-licht van de zon is dan dus ook veel sterker. Om ervoor te zorgen dat je niet verbrand en dat je huid niet uitdroogt zijn er een aantal tips om je tijdens de wintersport te beschermen tegen de zon.
o Smeer meerdere keren per dag
o Gebruik een hoge factor zonnebrand
o Laat jen iet misleiden door de lage tempratuur
o Vergeet ook je lippen niet in te smeren

Lees meer & geef een reactie
Reacties | Bericht geplaatst in 0 door Winter-Geest

Mogelijkheden vervoer wintersport

woensdag 25 april 2018 11:44:38 Nederland

Veel Nederlanders die op wintersport gaan kiezen ervoor om met de auto te gaan, echter zijn er nog meer mogelijkheden qua vervoer om op wintersport te gaan. Dit artikel legt je een deel van deze mogelijkheden uit en geeft de voor- en nadelen ervan.

Met de trein
Veel mensen weten het niet maar je kunt zelf met de trein om wintersport. Met de trein reizen is erg relaxed je gaat zitten en een paar uur later kom je aan. Je hoeft dus niks te doen, je kunt gaan slapen, een boek gaan lezen, spelletjes gaan doen, een film gaan kijken je kunt het zo gek niet bedenken en je kan het doen in de trein. Het is dus erg makkelijk om met de trein te gaan. Echter is dit niet voor iedereen geschikt, in de trein heb je vaak maar een beperkte mogelijkheid tot bagage. Wanneer je met de auto gaat kun je voor jezelf bepalen hoeveel je meeneemt als het maar in je auto past. In een trein moet je betalen voor extra bagageruimte. Het voordeel van de trein is wel dat het relatief goedkoop is in vergelijking met de andere mogelijkheden zoals vliegen.

Met het vliegtuig
Met het vliegtuig op wintersport was vroeger echt een no go echter wordt het tegenwoordig steeds vaker gedaan. Veel mensen zijn bang dat ze eenmaal aangekomen erg beperkt worden in mogelijkheden omdat ze geen eigenvervoer hebben. Echter kun je in bijna alle wintersportgebieden wel een auto huren en rijden er wel bussen. Veel vliegvelden in populaire skigebieden liggen dichtbij de piste. Als je dus bang was dat het nog lang duurde voordat je eenmaal kan skiën als je bent aangekomen denk je daar nu anders over. Het voordeel van vliegen naar bijvoorbeeld Oostrijk is dat het gemiddeld maar 1,5 uur vliegen is. Je kunt dan in Nederland het vliegtuig pakken op bijvoorbeeld Schiphol. Je kunt je auto dan goedkoop parkeren op Schiphol en deze kun je dan weer ophalen als je terugkomt.

Met de auto
Het meeste gebruikte vervoersmiddel naar wintersport is natuurlijk de auto. Veel mensen vinden met de auto op wintersport het makkelijkst omdat ze dan nergens van afhankelijk zijn. Het enige nadeel aan met de auto op wintersport gaan is dat de reis erg lang duurt en dan vooral als er file staat kan de reis naar Oosterrijk al snel 13 uur duren, vooral wanneer je in het hoogseizoen gaat voor wintersport is de drukte extreem.

Lees meer & geef een reactie
Reacties | Bericht geplaatst in 0 door Winter-Geest

Opvallen met je vrienden op wintersport

woensdag 25 april 2018 11:19:36 Nederland

Als je op wintersport gaat met je vrienden wil je natuurlijk dat iedereen jullie herkent een ook dat jullie elkaar makkelijk kunnen vinden op de piste. Maar zorg je nou dat je opvalt als groep? Dit artikel geeft je aantal tips om op te vallen als vriendengroep.

Felle kleuren
Een makkelijke manier om goed op te vallen op de piste is natuurlijk door allemaal dezelfde of verschillende felle kleuren jassen te dragen, wanneer je dan op de piste bent is het makkelijker om elkaar goed te vinden. Het enige nadeel van felle kleuren jassen of broeken is dat de kans betstaat dat andere mensen ook dezelfde kleur of jas dragen waardoor het alsnog lastig wordt om elkaar te vinden. Je kunt ook afspreken om allemaal een kledingstuk te kopen in een bepaalde kleur waardoor je elkaar wel goed kan vinden en dat iedereen kan zien dat jullie bij elkaar horen. Een ander nadeel is dat je misschien door de felheid juist niet meer naar elkaar wilt kijken omdat jullie elkaar verblinden.

Bijzondere kleidingstukken
Ook een leuke manier om op te vallen en elkaar goed te vinden is door het dragen van bijzondere kleidingstukken. Denk dan bijvoorbeeld aan een kleurrijke boa of een dierenpak. De kans dat andere mensen dat op de piste zulle dragen is erg klein en tenslotte is het ook erg grappig om als vriendengroep verschillende pakken aan te doen in een bepaald thema, zo steel je ook de show in de apres ski. Maak selfies van jullie te gekke outfits en deel ze met je vrienden.

Bedrukte kleding
Door kleding te laten bedrukken met een originele tekst of afbeelding kun je elkaar gegarandeerd vinden. Je kunt bijvoorbeeld op jassen, broeken, sjaals en sweaters bedrukken met een leuke tekst of afbeelding. De originaliteit zal ervan af spatten omdat je niemand anders zult vinden met een costum gemaakt kledingstuk en tevens is het ook erg praktisch op de piste.

Wanneer je met vrienden om vakantie gaat is dit dus een erg leuk idee om toe te passen om zo jullie vakantie onvergetelijk te maken. Ook voor grote groepsreizen of familie-uitjes kunnen deze verschillende opties de uitkomst zijn om zo op een snelle en makkelijke manieren iedereen te kunnen vinden die bijvoorbeeld aan het skiën is of in een grote ruimte staat. Bedrukte kleiding hoeft tevens niet alleen praktisch te zijn op wintersport maar kan in elke groepsgelegenheid een handige oplossing zijn.

Lees meer & geef een reactie
0 Reacties | Bericht geplaatst in 0 door Winter-Geest

Wat te doen bij autoschade onderweg naar wintersport

woensdag 25 april 2018 11:16:30 Nederland

Heel veel mensen gaan tegenwoordig op wintersport. Er ontstaan lange files en het is erg druk op de weg naar alle wintersportbestemmingen in de Alpen. Door deze drukte kan het nog als eens voorkomen dat je betrokken bent bij een ongeluk. Hier een aantal tips om te zorgen dat je alsnog veilig op de plaats van bestemming aankomt.

Breng jezelf in veiligheid
Direct na het moment van de botsing moet je ervoor zorgen dat je jezelf en de andere partij zo goed mogelijk in veiligheid brengt. Als jullie nog kunnen rijden, rij dan naar een benzinestation of een uitwijkplaats waar je op je gemak kunt kijken wat de daadwerkelijke schade is. Hier kun je ook je gegevens uitwisselen en een schadeformulier invullen. Doe dit ook direct, want nu zit het moment nog fris in je geheugen. Vraag mensen die zijn gestopt of uitgestapt ook om hun gegevens zodat zij als getuigen kunnen dienen. Als het niet op de snelweg gebeurd, maar op een landweggetje kun je proberen om foto’s te maken van de plek en van het ongeval en deze meesturen met het schadeformulier. Zo krijgt de verzekeraar een beter beeld van de situatie en kan hij deze ook beter beoordelen.

Eerste hulp
Mocht het nodig zijn om dit te verlenen doe dit dan ook gelijk. Want het kan zijn dat je onverwacht toch iets over hebt gehouden van de botsing. Het is van belang dat je ervoor zorgt dat open wonden worden schoongemaakt en dichtgemaakt worden. Als iemand echt heel erg veel pijn heeft moet je de hulpdiensten van het land inschakelen. Zorg ervoor dat je weet welk nummer je moet bellen. Binnen Europa is het alarmnummer gewoon 112. Als je belt is het belangrijk dat je zoveel mogelijk informatie geeft. Voor andere noodnummers moet je onderzoek doen voordat je gaat rijden. Sla de nummers op in je telefoon om te voorkomen dat je niet weet wat je moet doen.

Schade
Kan de schade makkelijk en snel gerepareerd worden, of kun je ermee wachten totdat je in Nederland bent dan is dit wel verstandig. Het is namelijk een hoop geregel om in het buitenland je auto te laten maken. Mocht het echt nodig zijn, omdat je autoruitschade heb, is dan kun je dit doen in het land waar je je bevindt. Het is wel van belang dat je eerst je verzekeringsmaatschappij belt en vraagt naar de mogelijkheden. Je autoruit zorgt ervoor dat jij alles kunt zien en je dus veilig op weg kunt. Het is belangrijk dat deze dus in goede staat verkeerd.

Lees meer & geef een reactie
Reacties | Posted door Winter-Geest

De meest voorkomende voetklachten bij sporters

woensdag 25 april 2018 11:10:59 Nederland

Sporters krijgen vaak te maken met klachten aan hun voeten omdat hun voeten tijdens het sporten veel hebben te verduren. Er zijn veel verschillende voetklachten waar een sporter mee te maken kan krijgen. De verzorging van je voeten blijft vaak uit totdat er klachten ontstaan. Als sporter is het verstandig om deze voetklachten zoveel mogelijk te voorkomen. Wij informeren je graag over de meest voorkomende voetklachten bij sporters.

Pijn onder de voet
Als sporter is het goed mogelijk dat je pijn onder voet voelt. De pijn die je onder de voet voelt kan diverse oorzaken hebben. Pijn onder de voet betekent vaak dat je pijn hebt omdat zenuwen zijn beschadigd. Ook kan het te maken hebben met beschadigde vetkussentjes of kan de oorzaak metatarsalgie zijn. De pijn die je onder je voet ervaart kun je door middel van inlegzolen goed bestrijden.

Hielspoor
Een hielspoor is in principe een verkalking van de peesplaat die je kunt vinden aan het hielbeen. Dit kan er soms ook voor zorgen dat er een ontsteking onder de hiel ontstaat. De pijn die je voelt, voel je voornamelijk als je lang staat of loopt. Ook tijdens het sporten is dit goed te voelen. Bijvoorbeeld als je aan het hardlopen bent. Een hielspoor wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door overbelasting van je voet. Heb je last van een hielspoor? Zorg er dan in ieder geval dat je een stapje terug doet zodat je voeten goed kunnen herstellen. Een hielspoor is namelijk goed te behandelen door speciale inlegzolen te combineren met oefeningen die je dagelijks moet doen.

Stootnagels of ingegroeide nagels
Bij sporters zoals voetballers kom je vaak stootnagels tegen. De nagels van de voet zijn dan beschadigd door het schoppen met de voorkant van de voet. Ingegroeide teennagels kunnen ook erg pijnlijk zijn. Dit is het geval als nagels in de huid worden gedrukt. Om dit te voorkomen is het verstandig om sportschoenen te dragen die goed aansluiten. Ook kun je deze voetklachten voorkomen door teenkapjes te dragen.

Nu je meer weet over de meest voorkomende voetklachten, is het verstandig om deze klachten voor te zijn en je momenteel al bezig te houden met de gezondheid van je voeten. Dit kun je doen door je voeten optimaal te ondersteunen door bijvoorbeeld inlegzolen en de juiste schoeisel. Door op tijd aandacht te hebben voor je voeten kun je veel voetklachten voorkomen.

Lees meer & geef een reactie
Reacties | Bericht geplaatst in 0 door Winter-Geest

Welke kleding is geschikt voor tijdens het skiën?

donderdag 10 augustus 2017 16:12:19 Nederland

Ga je binnenkort op skivakantie en ben je nog op zoek naar passende kleding? Neem dan nu alvast de tijd om te bekijken welke opties je hebt, want er is skikleding in verschillende soorten en maten. Een goede broek, een shirt, een trui, goede schoenen, warme handschoenen, een das, maar ook een bedrukte sweater kan mee worden genomen op skivakantie. Je weet dan in ieder geval dat je het lekker warm hebt. Wat er dan gedrukt staat op je sweater maakt niet zoveel uit. Het kan een logo zijn van je bedrijf, een tekst, een naam van een vereniging of de naam van een merk. Het gaat er om dat jij lekker warme kleding kunt dragen voor wanneer je op skivakantie gaat.

Skivakantie en kleding meenemen
Als je op skivakantie gaat, is het van belang dat je voldoende skikleding mee gaat nemen. Een goede broek, een trui, dikke sokken, warme schoenen, een jas, handschoenen, een sjaal, een goede muts en een warm shirt wat je er onder aan kunt doen. Warm ondergoed is ook aan te raden en neem van alles ook genoeg mee, zodat je wanneer het kouder is ook extra lagen aan kunt doen. Je moet je ook weer niet te warm gaan kleden, je kleding moet namelijk wel kunnen ademen. Katoen is daarom heel goed om aan te doen, of dat je nu buiten of in de skihal gaat skiën. Het is sowieso goed dat je daar fijne kleding gaat dragen. Of dat je nu reclame gaat lopen of niet, door bijvoorbeeld bedrukte kleding te dragen, dat maakt niet uit. Het gaat er om dat je gaat genieten van de wintersport en dat gaat zeker lukken als je je goed voor gaat bereiden.

Lees meer & geef een reactie
Reacties | Bericht geplaatst in 0 door Winter-Geest

Artikelen 1 tot 10 van 42 in totaal

Per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5